www.ofertapune.net Shitëse në Dyqan, Agjent i Shitjes (Gjakovë) | PunaIme

Shitëse në Dyqan, Agjent i Shitjes (Gjakovë)

Kompania

LB Group

Lokacioni

Gjakovë

Data e publikimit

29-05-2024

Data e perfundimit

19-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

 Konkurs për Punë

Shitëse dyqan-Gjakove,

Agjent i shitjes  -Gjakove

LB GROUP SH.P.K. është lidere në kosovë në fushën e tregtimit të lëndëve të para për pasticeri ,furra buke , dhe në fushën e sektorit te paketimit.

LB GROUP SH.P.K. është prodhuesi më i sukseshëm i paketimit në Kosovë me një kapacitet shumë të madhë prodhues të letrës dhe kartonit , duke bërë prodhimin e gotave të kartonit dhe ambalazhe për industrinë ushqimore në bazë të organizimit për efikasitet ne punë teknologji te avancuar ,orientim të sinqertë ka blerësi janë arritur suksese shumë të larta dhe të qëndrushem.

LB Group po kërkon njerëz të talentuar për punë në pozitën:

Vendi i punes: Gjakovë

  Detyrat dhe përgjegjësitë shitëse:

 • Shërbimi dhe kujdesi ndaj konsumatorëve, prezentimi i mallit të ekspozuar,
 • I përpilon faturat e daljes së mallit nga pika shitëse,
 • Kujdesi dhe mirëmbajtja e mallit të ekspozuar,
 • Përpilimi i raporteve mbi punën e kreyer,
 • Kontrollimi,raportimi dhe mbyllja e porosive te hapura,
 • Kontrollon ditarin e arkës,
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi, organizimi dhe  të ketë mvetësi të lartë në punë,

-Detyrat e punës për Pozitën Agjent i Shitjes:

 • Promovon produktet e kompanise dhe krijon shitje direkte për këto produkte
 • Mban kontakte të vazhdueshme me klient në lidhje me kërkesat e tyre
 • Organizon promocione të vazhdueshme si element taktik për të rritur shitjen
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkpunime ne grup

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të kenë të kryer arsimin e mesëm/lartë/
 • Përvojë të punës në profesion së paku 2 vite(perparesi)
 • Njohja e ndonjerit nga programet e kontabilitetit do te konsiderohet përparsi,
 • Njohuri të mira të aplikacioneve të MS Office (Excel, Word, etj),
 • Fleksibilitet dhe aftësi për të punuar nën presion,
 • Aftësia për të punuar individualisht dhe/ose në ekipe

Përfitimet dhe cfarë ne ofrojmë:

Gjatë punës suaj në LB Group, do të keni mundësi të thelloni aftësitë dhe njohuritë tuaja në kontabilitetit dhe raportimit financiar. Mundësi për të mësuar. Një mjedis profesional pune ku inkurajohen zhvillimi dhe rritja personale. Mundësi trajnimi dhe zhvillimi të karrierës.

Procedura e aplikimit:

Të interesuarit për të marrë këtë pozitë dërgoni CV-në tuaj në:

  E-mail: [email protected]

Afati për apikim është deri më datë 15 qershor 2024.Kandidatët e përzgjedhur për konsulta të mëtutjeshëm do të kontaktohen për intervistë.