www.ofertapune.net Shitëse / Arkatare, Mirëmbajtës/e, Sigurim | PunaIme

Shitëse / Arkatare, Mirëmbajtës/e, Sigurim

Kompania

United Colors of Benetton

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-07-2024

Data e perfundimit

24-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

United Colors of Benetton Kosova shpall konkurs:

 • Shitëse/Arkatare

Kandidatet duhet ti plotësojnë këto kushte:

 • Të kenë eksperiencë në sektorin e shitjes
 • Të jenë komunikativë, aftësi në prezantimin e produkteve dhe të jenë në shërbim të shkelqyshëm ndaj konsumatorit
 • Planifikon, drejton aktivitetin e shitjes
 • Mbikëqyrja e klientëve ne rajonin përkatës
 • Këshillimi i klientëve gjatë blerjës
 • Prezantimi i produkteve dhe ofertave
 • Të jetë energjik/e, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë

Mirëmbajtës/e

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përvoja e punës si mirëmbajtës/e në një kompani të ngjashme është e preferueshme.
 • Te kryej mirembajtjen dhe pastrimin e hapsirave te perbashketa, depo, dyqane, etj.
 • Të ketë sjellje të mirë

Sigurim

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgjegjës për sigurimin e objekteve.
 • Mbrojtja e pronës dhe personelit;
 • Menaxhimi i hyrjeve dhe daljeve të personave dhe automjetëve në objekt, duke përdorur dokumentacionin përkatës;
 • Vëzhgimi i kamerave të sigurisë dhe alarmeve, dhe reagimi i menjëhershëm ndaj çdo aktiviteti të dyshimtë;

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë së paku shkollimin e mesëm,
 • Përvojë pune si Sigurim;
 • Të ketë Licencë valide për Sigurim (e preferueshme);
 • Aftësi të mira të komunikimit dhe raportimit;

Mënyra e Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre përmes adresës: [email protected]