www.ofertapune.net Shitëse, Arkatare | PunaIme

Shitëse, Arkatare

Kompania

Kraslight

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

20-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kraslight eshte nje kompani dinamike dhe inovative e cila meret me shitjen e pajisjeve te ndricimit dhe elektrikes.
Ne po rritemi dhe jemi ne kerkim te
  • 1x Shitese dhe 1xArkatare.
Ne besojme se punonjesit tane jane pasuria jone me e madhe dhe ne nxisim nje mjedis pune bashkepunues dhe gjitheperfshires ku vleresohet kreativiteti dhe perkushtimi, duke mundesuar kushte te mira te punes. 
  • 5 dite pune ne jave
  • 8 ore ne dite 

Lokacioni: Rruga e Pejes, Sllatine, Fushe Kosove

Per tu bere pjese e stafit tone ju lutem aplikoni permes butonit “Apliko Këtu” apo ne email adresen [email protected] ose ne numrin tone te telefonit 048195195.
 
Afati i fundit per aplikim eshte 20.06.2024
Ne do ti shqyrtojme aplikimet ne menyre te vazhdueshme dhe do ju kontaktojme per interviste.
Ju inkurajojme te aplikojne kandidate te te gjitha formave dhe pervojave.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?