www.ofertapune.net Shitëse (Albi Mall) | PunaIme

Shitëse (Albi Mall)

Kompania

Office Shoes

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-02-2023

Data e perfundimit

19-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Office Shoes është një zinxhir ndërkombëtar dyqanesh me një imazh shumë të njohur në shitjen e markave globale të këpucëve si Lacoste, CAT, Tommy Hilfiger, Vans, Converse, Polo, Ralph Lauren, Calvin Klein, Dr Martens, New Balance, Birkenstock, Skechers, UGG, e shumë të tjera, me një cilësi të lartë e nëpërmjet një shërbimi të përkryer.

Office Shoes kërkon të punësojë

  • 1 Manaxhere dyqani dhe Shitëse.

Ju lutem dërgoni Cv-të tuaja në adresën [email protected] deri në datën 23.03.2023