www.ofertapune.net Shitëse për Akullore, Ndihmës/e Kuzhinier/e | PunaIme

Shitëse për Akullore, Ndihmës/e Kuzhinier/e

Kompania

URBANO Food & Drinks

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-06-2024

Data e perfundimit

03-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Urbano food & coffee shpall konkurs pune per:

  • Shitëse për Akullore
  • Ndihmëse Kuzhiniere ( Pastrime – orari 15:00 deri 23:00 ) 
  • Ndihmës Kuzhinier (njohuri Skara – Pizza ( orari – 11:00 deri 20:00)

Kërkesat:

  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi 
  • Përvojë e mëparshme në shitje apo shërbime për klientët është një avantazh.
  • Një qasje pozitive dhe miqësore ndaj klientëve 
Aplikoni duke derguar CV ne numrin 044 303 044 (Viber)
Adresa : Nënkalim, afer KEDS