www.ofertapune.net Shitëse | PunaIme

Shitëse

Kompania

Natre

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-04-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

NATRE shpallë konkurs pune për 2 Vende të lira:

  • Shitëse (F)

Kërkohet që kandidatët të kenë përvojë. Mosha nga 18- 35 vjec!

Kriteret:

  • Personi duhet të jetë komunikativ;
  • Të ketë aftësi të kuptojë nevojën dhe kërkesat e klientit;
  • Të jetë fleksibil me orarin e punës.
  • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm

Kushtet që ofron Kompania jonë janë:

  • Paga fikse të volitshme
  • Vend të sigurtë të punës (Me kontratë pune afatgjatë)
  • Ambient të rehatshëm pune dhe komod në qender të Prishtinës
Të interesuarit mund të na kontaktojnë në nr 049283844
Natremenswear Rruga Gazmend Zajmi 29 Bregu i Diellit Prishtinë