www.ofertapune.net Shitëse | PunaIme

Shitëse

Kompania

Trokadero

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

02-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Për të aplikuar dërgoni CV-në përmes butonit “Apliko Këtu” ose emailin [email protected]

+383 49 931 073

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?