www.ofertapune.net Shitëse | PunaIme

Shitëse

Kompania

Ariana Nila Jewelry

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-08-2023

Data e perfundimit

18-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Ariana Nila Jewelry eshte brend vendor i specializuar ne prodhim e stolive te personalizuara.
POZITA E KERKUAR:
Shitëse
 
Lokacioni: Piken në qendër tek Rexhep Luci afër kinks ABC
Kualifikimet:
  • Preferohet përvojë pune në shitje.
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi.
  • Të jetë mirë e organizuar.
  • Njohuri të mira në kompjuter.
  • Te jetë e aftë për të pranuar porosi të personalizuara.
Të gjitha të interesuarat mund të aplikojnë duke dërguar CV-të pranë email-it
[email protected] duke specifikuar në subjekt të e-mail-it emrin e
pozicionit.
 
Tel: 049 199 982