www.ofertapune.net Shitëse (5), Menaxhere e Shitjes | PunaIme

Shitëse (5), Menaxhere e Shitjes

Kompania

Othman

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09-03-2023

Data e perfundimit

08-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Othman Mall hap shpallje për:

  • Shitëse në dyqan (Prishtina Mall)(5)
  • Menaxhere e Shitjes

Kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrin e telefonit:

049 325 154 ose në email: [email protected]

Apliko këtu