www.ofertapune.net Shitëse (5), Kamarier (2), Sanitare (3) | PunaIme

Shitëse (5), Kamarier (2), Sanitare (3)

Kompania

Furra “Evropa”

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

11-07-2024

Data e perfundimit

03-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Furra EVROPA

Konkurs pune Shitëse (5) , Kamarier (2) , Sanitare (3) 

Furra “EVROPA” operon që nga viti 2021 në lagjen Ortakoll, Prizren.
Me një staf prej më shumë se 30 punonjës në pjesën e shitjes dhe prodhimit , kërkon të zgjerohet dhe më tej !

Shitëse (5) 

Kualifikimet dhe përgjegjëgjesitë :

 • Mirpritja e klientëve.
 • Pranimi i porosisë së klientit.
 • Përcjellja e  porosinë e klientit në arkë.
 • Të ketë njohuri të mirë të gjuhës shqipe ( përparsi kanë gjuhët e huaja si gjuha angleze, turke, boshnjake etj).
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi.
 • Të jetë bashkëpunues me stafin.
 • Të marrë parasyshë rregulloren e pastërtisë. 
 • Të jetë fleksibel ne orarin e punës.
 • Preferohet mosha deri 35 vjeçe.
 • Përparesi kanë kandidatët me përvojë pune në furrë. 

Kamarier (2) 

Kualifikimet dhe pergjegjegjesite :

 • Mirpritja e klientëve.
 • Pranimi dhe dërgimi i porosisë së  klientëve.
 • Të mbajë pastër ambientin e punës. 
 • Të ketë njohuri të mirë të gjuhës shqipe ( përparsi kanë gjuhët e huaja si gjuha angleze,turke, boshnjake etj ).
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi.
 • Të jetë bashkëpunues me stafin.
 • Të marrë parasyshë rregulloren e pastertisë.
 • Të jetë fleksibel në orarin e punës.
 • Përparësi kanë kandidatët me përvojë pune. 

Sanitare (3)

Kualifikimet dhe pergjegjegjesite :

 • Te ketë njohuri të mirë të gjuhës shqipe.
 • Pastron dhe mirëmbanë hapsirat e punës në prodhim;
 • Pastron dhe mirëmbanë të gjitha pajisjet në hapësirat e punës në prodhim;
 • Pastron dhe mirëmbanë në intervale të persëritura ditore;
 • Bën kërkesa për furnizimin me mjetet e punës dhe aksesorë përcjellës;
 • Detyra të tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi direkt që ndërlidhen me procesin e punës .
 • Të jetë fleksibel ne orarin e punës
 • Preferohet përvojë pune relevante.

Kandidatët të cilët plotësojnë kriteret e lartpërmendura mund të kontaktojnë në numrat e telefonit : 

+383 49 225 404 

+383 49 670 886

Ose të na vizitojnë në pikën tonë në rrugën Rifat Ukimeri, Ortakoll, Prizren .