www.ofertapune.net Shitëse (2) - Albi Mall | PunaIme

Shitëse (2) – Albi Mall

Kompania

Schafer

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-06-2024

Data e perfundimit

10-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS 

Shitëse(2 pozita)

Albi Mall – Prishtinë

  Detyrat dhe përgjegjësitë:                                                                              

 • Përmbushje të kërkesave ndaj klientave  
 • Raporton problemet e ndryshme tek menaxhmenti 
 • Renditja e mallit në lokal sipas rregullave
 • Komunikimi i  vazhdueshëm me klientin

 Kualifikimi:            

 • Shkollimi i  mesëm
 • Përvoja e punës
 • Njohuri të gjuhës angleze(avantazh)
 • Të jetë fleksibil në punë ekipore

Aftësit e nevojshme për këtë konkus janë:                                   

 • Aftësi të shkëlqyera në prezentim                                                       
 • Fleksibil në orar të punës
 • Aftësi komunikuese dhe kreativitet

Ne ofrojmë:

Zhvillim profesional për të rritur aftësit dhe kompetencat e punonjësve, si dhe aktivitete  të ndryshme brenda kompanisë.

Mënyra e aplikimit:

Aplikimi të bëhet përmes e-mailit ([email protected])

Dokumentet e nevojshjme:CV,Dëshmi mbi shkollimin ,Çertifkatat tjera apo trajnimet (përparsi)

Nr kontaktues:044-139-122