www.ofertapune.net Shitëse (2) | PunaIme

Shitëse (2)

Kompania

Schafer

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-03-2023

Data e perfundimit

17-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

SCHAFER – ALBI MALL-PRISHTINË

Nr i tel : 044-139-122

POZITA : 2- SHITËSE

Përshkrimi i detyrave të punës :

 • Menaxhimi i klienteve dhe shitja ditore 
 • Renditja e mallit në lokal sipas rregullave
 • Mirëpritja e konsumatoreve 
 • Përgjigjet ankesave/kërkesave të konsumatorëve 
 • Mban lokalin të pastër 
 • Raporton problemet e ndryshme tek menaxhmenti 
 • Asiston konsumatorët të gjejnë atë cfarë kërkojnë

Aftësitë e nevojshme :

 • Të jetë i shoqërueshëm 
 • Të jetë stabil dhe në harmoni me rregullat 
 • Të pranon menaxhimin dhe orientimin 
 • Të jetë i gatshëm të punoj në ekip 
 • Të jetë i gatshëm të punojë orë shtesë ( Nëse kërkohet ) 
 • Të njohë së paku një gjuhë të huaj

Kualifikimet :

 • Shkollimi i mesëm apo Bachelor 
 • Trajnimet shtesë dhe përvoja në shitje kanë përparësi. 

Të interesurat mund të dërgojne CV ( Resume ) dhe nje fotografi përmes:
Email: [email protected]

Apliko këtu