www.ofertapune.net Shitës Sezonal (m/f) (Kroaci) | PunaIme

Shitës Sezonal (m/f) (Kroaci)

Kompania

Manpower KS

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

20-02-2023

Data e perfundimit

29-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim