www.ofertapune.net Shitës në sektor (2), Arkatar/e (2) | PunaIme

Shitës në sektor (2), Arkatar/e (2)

Kompania

BAU Market

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

16-05-2023

Data e perfundimit

31-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Bau Market është në kërkim të djemve dhe vajzave entuziast/e, për t’u bërë pjesë e ekipës tonë, për një punë sfiduese dhe karrierë premtuese.   

Për secilin që mendon të ndërtojë një të ardhme në vendin e tij, e që ka energji për t’i shtyrë gjërat përpara, që ka interes për të mësuar gjëra të reja, që të ketë një pagë dhe punë të dinjitetshme, ju ftojmë të aplikoni tani!

4 Vende të lira pune, në pozitat e përcaktuar më poshtë:

Pozita: Shitës në sektor, dy (2) vende të lira pune

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kujdeset që të arrihen targetet e vendosura të shitjeve;
 • T’i njoh të gjitha produktet bazike dhe plotësuese në Bau Market;
 • Të njoh procesin e shitjes dhe të ketë aftësi të mira komunikuese;
 • Mban komunikime të rregullta dhe raporton tek pozita më e lartë hiearkike;
 • I/E aftë që të shërbejë edhe në pozitat tjera të ngjashme të punës;

Pozita:  Arkatar/e, dy (2) vende të lira pune

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Realizon pagesa duke përcjellë me kujdes çdo kupon fiskal dhe duke analizuar në shpejtësi përputhshmërinë e kuponit fiskal me artikuj, si dhe numëron çdo artikull;
 • Kontrollon në brendi artikujt që janë të paketuar, çmimet në cdo produkt që kalon në arkë;
 • I shërben çdo klienti që kërkon ndihmë dhe i orienton tek personi përgjegjës;
 • Mban komunikime të rregullta dhe raporton tek pozita më e lartë hiearkike
 • I/E aftë që të shërbejë edhe në pozitat tjera të ngjashme të punës;

Dokumentet e kërkuara:

 • CV
 • Çdo dokumentacion i cili dëshmon aftësitë dhe shkathtësitë e kërkuara për punë.
 • Dërgoni CV tuaja dhe dokumentet mbështetëse në emailin: [email protected] → Në “subject” ju lutem shënoni emrin dhe mbiemrin dhe titullin e pozitës që po aplikoni. (Shembull: Filan Fisteku, Arkitekt/e)
 • Ky konkursi do jetë i hapur deri më 25.05.2023. Njëri nga stafi ynë I Burimeve Njërëzore do të ju kontaktojë për të lënë një takim me ju. Me kënaqësi do ju presim në ambientet e zyreve tona për të këmbyer idet tona për një avancim të përbashkët.
Apliko këtu