www.ofertapune.net Shitës në Programin Horeca | PunaIme

Shitës në Programin Horeca

Kompania

Ideavino Gastronomia

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-01-2024

Data e perfundimit

22-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Ideavino Gastronomia në bashkëpunim me Taunita është duke shpallur një konkurs për pozitën e Shitësit në programin Horeca.

Kërkesat kryesore për këtë pozitë janë përvoja pune në fushën e Horeca dhe aftësia për të menaxhuar dhe shërbuar klientët në mënyrë efikase dhe miqësore.

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore të pozitës së shitësit në programin Horeca përfshijnë:

  • Shërbimi i klientëve me kujdes dhe profesionalizëm.
  • Përgjegjësia për marrëveshjet e shitjes dhe sigurimin e qëndrueshmërisë së stokut.
  • Përgjegjës për marrje të porosive dhe shitje të produkteve;
  • Menaxhimi i pagesave dhe dokumentacionit të nevojshëm për transaksionet.

Për të aplikuar për këtë pozitë, të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në e tyre përmes butonit “Apliko Këtu” apo në numrin e Viberit: +38349198962

Ne ju inkurajojmë të aplikoni në këtë konkurs nëse keni përvojë pune dhe pasion për këtë fushë. Për më shumë informacione ose pyetje të tjera, ju lutemi të kontaktoni në numrin e Viberit të dhënë më lartë.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?