www.ofertapune.net Shitës në Pompën e Derivateve (2), Shitëse në Market (2) | PunaIme

Shitës në Pompën e Derivateve (2), Shitëse në Market (2)

Kompania

Alfa Trade

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-07-2024

Data e perfundimit

20-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Për të qenë të suksesshëm ne kemi nevoj për njërzitë më të mirë, të cilët duan sfidat dhe punën. Edhe ti mund të jesh një prej tyre. Jepi mundësi vetës qe të jeni pjesë e jona. Alfa Trade ofron një ambient modern dhe social pune për një të ardhme profesionale të suksesshme.                                             

KONKURS PUNËSIMI

Alfa Trade shpall konkurs për 4 pozita te lira

Lokacioni: Prishtinë, Rruga M 2, Veternik.

Pozitat:

 • Shitës në pompën e derivateve – dy pozita
 • Shitëse në market – dy pozita (femra)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të jetë i shkathët,
 • Të jetë i motivuar për punë.
 • Aftësi të mira komunikimi;
 • Të ketë aftësi të kuptojë nevojën dhe kërkesat e klientit
 • Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve
 • Respektimi i rregullave në punë.

Ne ofrojmë:

 • Ambienti i punës dhe kushtet shumë te mira në vendin e punës,
 • Një shujt ushqimi në ditë,
 • Orari 8 Ore punë në ditë ose sipas marveshjes
 • Pagë shumë më të mirë se pagat konkuruese në treg,
 • Sigurimin dhe te gjitha kontributet te paguara nga kompania.

* Dërgoni CV tuaja dhe dokumentet mbështetëse në emailin: [email protected]

Afati për aplikim është deri me daten: 15.07.2024