www.ofertapune.net Shitës në Market | PunaIme

Shitës në Market

Kompania

Shell Kosova

Data e publikimit

01-07-2024

Data e perfundimit

30-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pozita: Shitës në market

Lokacioni: Prishtinë, Bregu i Diellit, Veternik, Obiliq, Vushtrri, Pejë, Klinë, Prizren, Ferizaj, Kramovik

Orari: 8 orë në ditë, me ndërrime

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

  • NDIMESA E KLIENTAVE PËR TË KRYER SHËRBIMET E TYRE,
  • REKOMANDIMI I POROSIVE TE MALLIT DUKE U BAZUAR NË KËRKESAT E KLIENTËVE,
  • PREZANTIMI, PROMOVIMI DHE SHITJA E PRODUKTEVE/ SHËRBIMEVE,
  • MIRËMBAJTJA E AFATAVE TE ARTIKUJVE,
  • MIRËMBAJTJA E AMBIJENTIT TE BRENDSHËM, KONTROLLIMI I PASTERTISË DHE GJENDJES TEKNIKE.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

  •   EKSPERIENCË NË SHITJE,
  •   SHKATHËSI TË SHITJES, KOMUNIKIMIT DHE  NEGOCIATAVE,
  •   SHKATHËSI KOMPJUTERIKE,
  •   SHKOLLIMI I MESËM,
  •  PERSHTATJA NE PUNE EKIPORE,

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: [email protected]

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014