www.ofertapune.net Shitës/e - Showroom (4) | PunaIme

Shitës/e – Showroom (4)

Kompania

Di Casa Home Design

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-02-2024

Data e perfundimit

29-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

X4

Shitës/e – Showroom

Detyrat:

  • Komunikon me klientët dhe ofron zgjidhje për kërkesat e tyre
  • Kujdeset dhe organizon shitjen në dyqan
  • Krijon dhe mbanë raporte profesionale me stafin e kompanisë
  • Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi
  • Përvojë pune ( e preferueshme sektori i njejtë)

Të interesuarit aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” ose të lajmrohen në: +383 48 62 00 77

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?