www.ofertapune.net Përfaqësues/e i/e Shitjes (Podujevë) | PunaIme

Përfaqësues/e i/e Shitjes (Podujevë)

Kompania

Aztech Electronics

Lokacioni

Podujevë

Data e publikimit

17-07-2024

Data e perfundimit

04-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës
në tregunKosovar.
AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Për arsyeje të rritjes së kompanisë jemi
duke kërkuarkandidat të kualifikuar dhe profesional, për pozitën:

Lokacioni: Podujevë
Kualifikimet:

 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm;
 • Përvojë pune në shitje ose shërbim ndaj klientëve;
 • Fleksibil dhe i/e shpjetë në zgjidhjen e problemeve;
 • Aftësi të shkelqyeshme komunikuese;
 • Posedimi i patent shoferit (kategoria B) është përparësi.

Ne ofrojmë:

 • Pagë konkurruese;
 • Sigurim shëndetsor;
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar;
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional;
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit.

Informata shtesë:

 • Të gjithë të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: [email protected].
 • Afati për aplikim deri me datë: 04.08.2024
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.