www.ofertapune.net Shitës/e në Sektorin e Textilit Shtëpiak | PunaIme

Shitës/e në Sektorin e Textilit Shtëpiak

Kompania

Textil Colours NAGAVCI

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-01-2023

Data e perfundimit

01-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

TEXTIL COLOURS NAGAVCI ME SELI NË PRISHTINË/KOSOVË ËSHTË NJË NDËR KOMPANITË MË TË SUKSESHME NË SHITJEN DHE PRODHIMIN E TEKSTILIT. CILESIA, FLEKSIBILITETI DHE KORREKTESIA NDAJ KLIENTIT JANE VEQORITË QE NA KANË MUNDËSUAR TË KEMI BESIMIN E KONSUMATOREVE. TEXTIL COLOURS NAGAVCI KA FILLUAR PUNËN NË VITIN 1991.

DUKE PASUR PARASYSH NUMRIN E VOLUMIT TE PUNEVE DHE ZGJERIMIN E RRJETIT TE SHITJES TEXTIL COLOURS NAGAVCI SHPALL VENDE TË LIRA PËR PUNË.

Pozita: Shitës ne Sektorin e Textilit Shtëpiak dhe Produkteve tjera Percjellese

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Konsulent I shërbimeve ndaj konsumatorit dhe shitjen e produkteve;
  • Drejton furgon për të transportuar mallra, sipas nevojave te kompanisë;
  • Është përgjegjës për vlerën dhe për cilësinë e mallrave të ngarkuar në Depo, sipas dokumenteve të përgatitura nga personat përgjegjës;
  • Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar, dhe mallin e dorëzuar te klienti;
  • Kontrollon automjetin sipas ligjit të sigurisë së ecjes në rrugë, para se të niset për udhëtim;
  • Njofton përgjegjësit e transportit për çdo parregullsi që mund të jetë në automjet.

Kualifikimet

  • Të posedoj patent shofer në kategorinë B1 / B;
  • Diplomë e shkollës së mesme.

Orari i punes: 08:00 deri 17:00.

Lokacioni i vendit të punës: Prishtinë / Fushë Kosovë, te Tregu i Gjelbert me shumicë.

Aplikimi mund  ta bëni online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes e-mail adresen: [email protected] ose direkt ne zyrat tona: Prishtinë / Fushë kosovë te tregu i gjelbert me shumicë.

Informata shtesë prej orës 08:00-17:00, ne nr. e telefonit: 049330555 / 044207217

Facebook: Homestylenagavci

Instagram: Homestylenagavci

Web: www.homestylenagavci.com

Apliko këtu