www.ofertapune.net Shitës/e në Sektor, Arkatar/e | PunaIme

Shitës/e në Sektor, Arkatar/e

Kompania

Mr. Bricolage

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-02-2023

Data e perfundimit

24-01-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Mr.Bricolage është një histori solidariteti dhe sipërmarrësish vizionarë dhe përpara popullarizimit të termit “Bëje vetë”, Shoqata Kombëtare e Promovuesve të Bëje Vetë (ANPF), e cila qe nga vitet e 80-ta u quajt Mr.Bricolage dhe u krijua nga 13 dyqane të pavarura harduerike në rajonin e Orléans, Francë. Fryma e sipërmarrjes është pjesë e ADN-së sonë dhe ka qenë suksesi ynë për më shumë se 50 vjet.

Sot, Grupi ynë është krenar që është rrjeti më i madh lokal i dyqaneve DIY në Francë, me një markë të fortë që shkëlqen në mbarë botën dhe më e fundit është Prishtina.

Ne do të jemi më se të lumtur t’ju mirëpresim në aventurën tonë më të re, prandaj ne ju ftojmë të i bashkangjiteni ekipit tonë në pozitat si më poshtë:

  • Shitës/e në Sektor 
  • Arkatar/e

Lokacioni: Prishtina Mall

Për të aplikuar, dergo CV-në tënde ne email adresën: [email protected]