www.ofertapune.net Shitës/e në Dyqan, Shofer / Merchandiser, Administratore e Zyrës | PunaIme

Shitës/e në Dyqan, Shofer / Merchandiser, Administratore e Zyrës

Kompania

Lisi-M

Lokacioni

Gjakovë , Prishtinë

Data e publikimit

26-01-2024

Data e perfundimit

29-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

“Lisi-M” është kompani e distribuimit të aksesoreve për vetura dhe motoçikleta në tregun e Kosovës. Në kuadër të zgjerimit të aktiviteteve biznesore, kompania shpall konkurs për pozitat e mëposhtme:
LISI-M, Prishtinë

Shitës/e në Dyqan

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Komunikon me klientët dhe ofron zgjidhje për kërkesat e tyre;
  • Kujdeset dhe organizon shitjen në dyqan;
  • Krijon dhe mbanë raporte profesionale me stafin e kompanisë.

Shofer / Merchendiser

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Kujdeset për pozicionimin e produkteve në pikat shitëse;
  • Kontrollon afatet e produkteve;
  • Krijon dhe mbanë raporte profesionale me stafin e kompanisë.

LISI-M, Gjakovë

Administratore e Zyrës

Detyrat dhe përgjegjsitë:

  • Realizon porositë e blerjes;
  • Asiston në realizimin e shitjeve me shumicë;
  • Komunikon me furnitorë dhe klientë;                      

Vërejtje: kërkohet Njohja e Gjuhës Angleze dhe Microsoft Office (Word, Excel)

Mënyra e aplikimit:
Dergoni CV-n tuaj në email adresën [email protected] duke shënuar në titull pozitën për të cilen aplikoni apo na kontaktoni në inbox. Konkursi është i hapur deri me datën 09.02.2024.

Kandidatët e përzgjedhur do kontaktohen nga kompania për intervistë.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?