www.ofertapune.net Shitës/e, Financier/e | PunaIme

Shitës/e, Financier/e

Kompania

Ciao Berto

Lokacioni

Prishtinë , Vushtrri

Data e publikimit

04-04-2024

Data e perfundimit

23-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Date: 04.04.2024   |            KONKURS PUNE                       |        N.01/2024

Ciao Berto, kompani lidere në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit të aktivitetit afarist, është duke kërkuar kandidat të interesuar për pozitat e hapura të punës;

 1. 2 (dy) Shitës/e në Sallon Prishtinë
 2. 1 (një) Financier/e në Sallon Prishtinë
 3. 1 (një) Shitës/e në Sallon Vushtrri

Nëse jeni kandidat i interesuar për aftësim në karrier dhe për punë në ambient dinamik të punës, ju ftojmë të aplikoni. 

Përgjegjësitë dhe Detyrat për pozitën Shitës/e:

 • Kujdeset për mikëpritjen e klientëve;
 • Prezanton produktet dhe kryen shërbimet sipas rregullave të kompanisë;
 • Identifikon nevojat dhe kërkesat e klientëve;
 • Kontrrollon porositë/ofertat e dërguara tek klienti deri në shitje;
 • Mirëmbanë komunikim të mirë me klientët dhe stafin.

Kualifikimet:

 • Diploma universitare krijon përparësi;
 • Përvojë pune në shitje;
 • Preferohet njohja e gjuhës angleze;
 • Shkathësi komunkimi dhe prezentimi.

Përgjegjësitë dhe Detyrat për pozitën Financier/e:

 • Hartimi i faturave;
 • Monitorimi i pagesave;
 • Regjistrimi dha analizimi i shitjeve; 
 • Kontrollimi i çmimeve;
 • Detyra të tjera sic mund t’i përcaktohen në bazë të pozitës.

Kualifikimet:

 

 • Diplomë universiteti të fakultetit ekonomik;
 • Përvojë pune në fushën e financave;
 • Aftësi analitike dhe numëruese;
 • Aftësi të mira komunikuese.

Aplikimi: Dërgoni CV dhe dokumentet percjellëse në:  [email protected]

Ciao Berto inkurjon të gjithë kandidatët të aplikojnë dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje. 

Ju lutemi, në pjesën e subjektit, të cekni qytetin dhe pozitën për të cilën aplikoni. 

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cilëve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanisë do të ftohen për intervistë. 

Ciao BERTO