www.ofertapune.net Shitës/e, Ekonomist/e | PunaIme

Shitës/e, Ekonomist/e

Kompania

Plus Paints

Lokacioni

Prishtinë , Prizren

Data e publikimit

26-04-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

Plus Paints është kompani tashmë lidere që nga viti 2008, e cila meret me një sërë shërbimesh dhe ofron një gamë të gjerë të produkteve si ngjyra industriale dhe produkte të ndryshme për bizneset që meren me
materiale si dru, hekur dhe metal. Kompania Plus Paint ofron ambient të mirë të punës, zhvillim në
karrierë, benefite dhe kushte të mira të punës.
Pozitat e hapura:

  • Shitës/e –  2 pozita ( Lokacioni Prishtine & Prizren )
  • Ekonomiste – 1 pozite ( Lokacioni – afer Prishtina Mall)

Dergo CV në emailin [email protected], ose kontaktoni ne nr: 049125305″
Email: [email protected]
Web: www.pluspaints.com
Fb: https://m.facebook.com/pluspaintss/