www.ofertapune.net Shitës/e, Depoist në logjistikë, Pastruese | PunaIme

Shitës/e, Depoist në logjistikë, Pastruese

Kompania

Minimax

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-09-2023

Data e perfundimit

31-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

MINIMAX hap konkurs pune për pozitat si më poshtë:
  • Shitës/e
  • Depoist në logjistikë
  • Pastruese 
 
Kërkesat për këto pozicione janë:

  • Të ketë përfunduar shkollën e mesme.
  • Eksperiencë pune në pozitën e kërkuar
  • Etikë e lartë profesionale 
Përgjegjësitë kryesore për shitës/e:         

  • Të kontribuoj direkt me punën e tij/saj në rritjen e shitjeve dhe realizimin e targeteve;
  • Të jetë në gjendje që gjithmonë të gjej zgjidhjen e duhur për blerësin apo të ofroj disa zgjidhje alternative;
  • Të kujdeset që stoku të mos jetë mungesë;
  • Të ekspozoj artikujt dhe mirëmbaj hapësirat e shitjes;
 

Kontakt:

 

Email: [email protected]

Numri telefonit: +38345266007