www.ofertapune.net PIAZZA ITALIA në Prishtina Mall | PunaIme

PIAZZA ITALIA në Prishtina Mall

Kompania

PIAZZA ITALIA

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-02-2023

Data e perfundimit

31-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Me rastin e hapjes të dyqanit në PRISHTINA MALL brendi PIAZZA ITALIA shpall konkurs – vende të lira pune për pozitat: 
  • Shitës/e
  • Arkatar/e
  • Asistent i logjistikës
Përgjegjësitë kryesore:         

  • Të kontribuoj direkt me punën e tij/saj në rritjen e shitjeve dhe realizimin e targeteve;
  • Të jetë në gjendje që gjithmonë të gjej zgjidhjen e duhur për blerësin apo të ofroj disa zgjidhje alternative;
  • Të kujdeset që stoku të mos jetë mungesë;
  • Të ekspozoj artikujt dhe mirëmbaj hapësirat e shitjes;
 

Kërkesat për këtë pozicion janë:

  • Të ketë përfunduar shkollën e mesme.
  • Etikë e lartë profesionale dhe orientim drejt shërbimit ndaj klientit 

Kontakt:

 

Email: [email protected]

Numri telefonit: +38345266007