www.ofertapune.net Shitës/e (Albi Mall) | PunaIme

Shitës/e (Albi Mall)

Kompania

The Entertainer

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-04-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim