www.ofertapune.net Shitës/e | PunaIme

Shitës/e

Kompania

StaffiX

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-01-2024

Data e perfundimit

27-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

POZITA:                  Shitës

REFERENCA:         SX-24-001

QYTETI:                  Çagllavicë

PAGA:                     500 €

Nr. POZITAVE:       3

staffiX është kompani e specializuar në fushën e rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit. Për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë, në Industrinë të Qeramikës, jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën Shitës/e. Ai ose ajo do të përkujdeset për shërbimin e klientëve në dyqan.                              

PËRGJEGJËSITË:

 • Të shoqërojë klientët nga momenti i hyrjes në showroom, të prezantojë produktet, të realizojë shitjen, të merret me finalizimin e inkasimit të pagesës
 • Të bëjë prezantimin dhe shitjen e produkteve të qeramikës, duke i këshilluar klientët për dizajnet dhe trendet e fundit të industrisë
 • Të jetë tip energjik dhe i afrueshëm me konsumatorët, të komunikojë lehtësisht me të gjithë tipet e njerëzve
 • Të mendojë në mënyrë kreative për dekorimin e ambienteve të klientëve
 • Të ketë vetë iniciativë për të mësuar punën nga bashkëpunëtorët, mbikëqyrësit dhe pronarët e tij

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Preferohet t`i ketë të përfunduara studimet bachelor
 • Preferohet përvojë pune në industrinë e shitjes, arkitekturës apo relevante
 • Aftësi të mira të komunikimit dhe prezantimit
 • Njohuri të theksuar të paketës kompjuterike Microsoft Office
 • Aftësi të mira të komunikimit dhe prezantimit
 • Të ketë vetë iniciativë për të punuar i/e pavarur dhe në grup

OFERTA:

 • Paga bazë 500 € neto.
 • Bonus 1% të shitjes varësisht prej performancës.
 • Orari i punës prej 08:00 deri 16:00, nga e Hëna në të Shtune
 • Telefon dhe kompensim i shpenzimeve të telefonit
 • Shujta të ushqimit ditor dhe kafe falas
 • Mbështetje e zhvillimit të vazhdueshëm personal, duke ndjekur trajnime profesionale

APLIKIMI:

Nëse e vlerësoni se ju i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të klientit, aplikoni deri më datën 28.01.2024. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.