www.ofertapune.net Shitës/e | PunaIme

Shitës/e

Kompania

Prestige Français

Lokacioni

Data e publikimit

30-11-2023

Data e perfundimit

14-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

PIERRE CARDIN, brend i njohur francez të veshjeve për meshkuj, duke ju falenderuar të gjithë ekipit, bashkëpunetorëve dhe klienteve po vazhdon zgjerimin dhe për plotësimin e vendeve të punës në qendren tregtare Prishtina Mall, shpall konkurs për poziten:

 • Shitës/e

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Ofrimi i një shërbimi cilësor, profesional dhe të kënaqshëm te klientët;
 • Të kryen prezanitimin e produkteve tek klientët e dyqanit;
 • Ndjek procedurat e shitjes që në momentin e ardhjes së klientit;
 • Informon klientët për koleksionet e reja dhe përshtat nevojat e klientit sipas koleksioneve të markës;
 • Vendos artikujt në dyqan sipas masave dhe rregullave të brendit;
 • Merret me zëvendsimin e artikujve që mungojnë në dyqan;
 • Kujdeset që dhoma e provës dhe ambientet e dyqanit të janë te rregulluara dhe të pastërta;
 • Mbanë përgjegjësi për mallin që ka në dyqan.

 Kushtet:

 • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme (Diploma Univeritare është avantazh);
 • Etikë të lartë profesionale dhe orientim drejtë shërbimit ndaj klientit;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shitjeje;
 • Të jetë e motivuar e besueshme dhe me deshirë për të punuar;
 • Të zotërojë mirë gjuhën Angleze

Orari i punës 6 orë, Pagë bazë  + Bonuse

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV dhe referencat në adresën [email protected]), deri me 02.12.2023.

Ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.