www.ofertapune.net Shitës/e | PunaIme

Shitës/e

Kompania

N Sport

Data e publikimit

05-01-2023

Data e perfundimit

04-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

N Sport hapë konkurs për: 

 Shitës/e 

Në lokacionet: 

Prishtinë- Albi Mall

Fushë Kosovë- Avior

Prizren- Abi Carshia

Të gjithë  të  interesuarit të aplikojnë në emailin: [email protected]

Apliko këtu