www.ofertapune.net Shitës/e | PunaIme

Shitës/e

Kompania

Minimax

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-11-2022

Data e perfundimit

31-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pozita: Shitës/e
Përgjegjësitë kryesore:         

  • Të kontriboj direkt me punën e tij/saj në rritjen e shitjeve dhe realizimin e targeteve;
  • Të jetë në gjendje që gjithmonë të gjej zgjidhjen e duhur për blerësin apo të ofroj disa zgjidhje alternative;
  • Të kujdeset që stoku të mos jetë mungesë;
  • Të ekspozoj artikujt dhe mirëmbaj hapësirat e shitjes;

Kërkesat për këtë pozicion janë:

  • Të ketë përfunduar shkollën e mesme.
  • Etikë e lartë profesionale dhe orientim drejt shërbimit ndaj klientit

Kontakt:

Email: [email protected]

Numri telefonit: +38345266007
Apliko këtu