www.ofertapune.net Shitës/e (3) | PunaIme

Shitës/e (3)

Kompania

Mjekrra

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-07-2024

Data e perfundimit

31-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Konkurs Pune për Shitës/e në Prishtina Mall
Kompania: Mjekrra Sh.P.K.
Vendi i punës: Prishtina Mall – Stand
Pozicioni: Shitës/Shitëse
 
Përshkrimi i kompanisë: Mjekrra Sh.P.K. është një kompani që shet produkte për meshkuj, përfshirë sete për rritjen dhe shpeshtimin e mjekrres, sete për parandalimin e rënies së flokëve, dhe produkte të tjera të ngjashme.
 
Orari i punës: Punë me ndërrime (paradite dhe pasdite)
Numri i nevojshëm i punëtorëve: 3
 
Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:
  • Aftësi shumë të mira komunikuese
  • Të jenë të shoqërueshëm
  • Të jenë të durueshëm
  • Aftësi për të punuar në ekip
  • Përvojë e mëparshme në farmaci/kozmetike/shitje është një avantazh
Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Shërbimi ndaj klientëve me profesionalizëm dhe miqësi
  • Prezantimi dhe promovimi i produkteve tona
  • Përgjigjja ndaj pyetjeve të klientëve dhe ofrimi i këshillave të duhura
  • Mbajtja e rendit dhe pastërtisë në vendin e punës
Aplikimi: Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj përmes butonit “Apliko Këtu” ose në emailin [email protected] ose kontaktoni në numrin 048 509 222

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?