www.ofertapune.net Shitës/e (3) | PunaIme

Shitës/e (3)

Kompania

Minimax

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-06-2024

Data e perfundimit

20-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pozita: 3 Shitës/e
 
Përgjegjësitë kryesore:         

  • Të kontribuoj direkt me punën e tij/saj në rritjen e shitjeve dhe realizimin e targeteve;
  • Të jetë në gjendje që gjithmonë të gjej zgjidhjen e duhur për blerësin apo të ofroj disa zgjidhje alternative;
  • Të kujdeset që stoku të mos jetë mungesë;
  • Të ekspozoj artikujt dhe mirëmbaj hapësirat e shitjes;

Kërkesat për këtë pozicion janë:

  • Të ketë përfunduar shkollën e mesme.
  • Etikë e lartë profesionale dhe orientim drejt shërbimit ndaj klientit

Kontakt:
Email: [email protected]

Numri telefonit: +38345266007