www.ofertapune.net Shitës/e (2), Arkitekt/e (2), Monter në Terren (2), Ndihmës Operator (2), Monter në Fabrikë (3), Mjeshtër Ngjyre, Operator në Fabrikë (4) | PunaIme

Shitës/e (2), Arkitekt/e (2), Monter në Terren (2), Ndihmës Operator (2), Monter në Fabrikë (3), Mjeshtër Ngjyre, Operator në Fabrikë (4)

Kompania

Mobileria Prishtina

Data e publikimit

24-05-2023

Data e perfundimit

10-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Mobileri Prishtina sh,p,k

Hap Konkurs për këto pozita :

Lokacioni : Qagllavice .

 • Shites/e në Objektin Qagllavice (2 Pozita )

Kriteret:

 • Personi duhet të jetë komunikativ;
 • Të ketë aftësi të kuptojë nevojën dhe kërkesat e klientit;
 • Të jetë fleksibil me orarin e punës.

 • Arkitekt/e në Objektin Qagllavic – ( 2 Pozita ).

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

 • Pritja e klientëve dhe prezentimi i produkteve.
 • Ofetimi ( përgatitja e ofertës)
 • Matja në teren .
 • Dizajnimi i projekteve te enterierit sipas kërkesave të klientit.
 • Përgatitja e skicave dhe vizatimeve për prodhim.

Njohuri për programet e nevojshme (ArchiCad,AutoCad ,SketchUp dhe programe tjera për vizualizim), përparësi te madhe ka programi i CORPUS dhe përvoja e punës në këtë lëmi

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente:

 • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollorë të mesme apo universitarë;
 • Dëshmi mbi përvojën e punës në fushën përkatëse;
 • Certifikatat e trajnimeve eventuale;
 • Letër Rekomandime apo referenca eventua.

Aplikimi bëhet përmes email-it : [email protected]

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 10.06.2023.


Mobileri Prishtina sh,p,k

Lokacioni : Qagllavice :

 • Montera në teren  – ( 2 Pozita ) .

Lokacioni : Fushe Kosove – ne Fabrike :

 • Ndihmes Operator në Fabrikë – Fushe Kosove  (2 Pozita )
 • Montera në Fabrikë  – Fushe Kosove ( 3 Pozita ) 
 • Mjeshtër ngjyre në Fabrikë – Fushe Kosove ( 1 Pozitë ) 
 • Operator në Fabrikë (fillestar – pa përvoj pune) – Fushe Kosove ( 4 Pozita ) 

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente:

 • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollorë të mesme apo universitarë;
 • Dëshmi mbi përvojën e punës në fushën përkatëse;
 • Certifikatat e trajnimeve eventuale;
 • Letër Rekomandime apo referenca eventua.

Aplikimi bëhet përmes email-it : [email protected]

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 10.06.2023.

 

Apliko këtu