www.ofertapune.net Shitës/e (2) | PunaIme

Shitës/e (2)

Kompania

Minimax

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-04-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS PUNE
 
Pozita: 2 Shitës/e
 
Përgjegjësitë kryesore:         

  • Të kontribuoj direkt me punën e tij/saj në rritjen e shitjeve dhe realizimin e targeteve;
  • Të jetë në gjendje që gjithmonë të gjej zgjidhjen e duhur për blerësin apo të ofroj disa zgjidhje alternative;
  • Të kujdeset që stoku të mos jetë mungesë;
  • Të ekspozoj artikujt dhe mirëmbaj hapësirat e shitjes;

Kërkesat për këtë pozicion janë:

  • Të ketë përfunduar shkollën e mesme.
  • Etikë e lartë profesionale dhe orientim drejt shërbimit ndaj klientit 

Kontakt:

Numri telefonit: +38345266007