www.ofertapune.net Shitës/e (2) | PunaIme

Shitës/e (2)

Kompania

Tower

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-03-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

 KONKURS

TOWER është ndërmarrje e specializuar e shitjes me pakicë dhe shumicë e materialeve elektrike dhe ndriçimit me mbi 20 vjet përvojë në ofrimin e zgjedhjeve të teknologjisë së lartë të ndriçimit në rajon.

Ne jemi të përkushtuar ndaj nevojave të klientëve, duke iu afruar dhe ndihmuar në zgjedhjen e duhur dhe afatgjatë të pajisjeve elektrike të sigurta. Synimi ynë është të ofrojmë në treg produkte të nivelit të lartë, duke u kujdesur kështu që të shkaktojmë kosto minimale për përdoruesit dhe të mbrojmë mjedisin. Ekipi ynë është i apasionuar pas integritetit, bashkëpunimit, inovacionit dhe ofrimit të përsosmërisë në çdo gjë që bëjmë.

TOWER është në kërkim të kandidatëve për plotësimin e pozitës:

  • Shitës/e (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Ofrimi i një shërbimi cilësor, profesional dhe të kënaqshëm te klientët;
  • Të kryen prezanitimin e produkteve tek klientët e dyqanit;
  • Ndjek procedurat e shitjes që në momentin e ardhjes së klientit;
  • Të kujdeset që stoku të mos jetë mungesë;

Kualifikimet dhe aftësitë:

  • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm;
  • Përvojë pune në shitje ose shërbim ndaj klientëve;
  • Aftësi të shkelqyeshme komunikuese;
  • Të jetë e motivuar dhe me deshirë për të punuar;

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” ose emailit [email protected]

Numrat kontaktues: 048 322 099 / 049 318 000

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?