www.ofertapune.net Shitës/e (Gjilan) | PunaIme

Shitës/e (Gjilan)

Kompania

LB Group

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

13-06-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Konkurs për Punë/ shitës/e  -Gjilan

LB GROUP SH.P.K. është lidere në kosovë në fushën e tregtimit të lëndëve të para për pasticeri ,furra buke dhe në fushën e sektorit te paketimit.

LB Group po kërkon njerëz të talentuar për punë në pozitën shitës/e:

Vendi i punes: Gjilan

  Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Shërbimi dhe kujdesi ndaj konsumatorëve, prezentimi i mallit të ekspozuar,
 • I përpilon faturat e daljes së mallit nga pika shitëse,
 • Kujdesi dhe mirëmbajtja e mallit të ekspozuar,
 • Përpilimi i raporteve mbi punën e kreyer,
 • Kontrollimi,raportimi dhe mbyllja e porosive te hapura,
 • Kontrollon ditarin e arkës,
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi, organizimi dhe  të ketë mvetësi të lartë në punë,

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të kenë të kryer arsimin e mesëm/lartë
 • Përvojë të punës në profesion së paku 2 vite(perparesi)
 • Njohja e ndonjerit nga programet e kontabilitetit do te konsiderohet përparsi,
 • Njohuri të mira të aplikacioneve të MS Office (Excel, Word, etj),
 • Fleksibilitet dhe aftësi për të punuar nën presion,
 • Aftësia për të punuar individualisht dhe/ose në ekipe.

Përfitimet dhe cfarë ne ofrojmë:

Gjatë punës suaj në LB Group, do të keni mundësi të thelloni aftësitë dhe njohuritë tuaja në kontabilitetit dhe raportimit financiar. Mundësi për të mësuar. Një mjedis profesional pune ku inkurajohen zhvillimi dhe rritja personale. Mundësi trajnimi dhe zhvillimi të karrierës.

Procedura e aplikimit:

Të interesuarit për të marrë këtë pozitë dërgoni CV-në tuaj në

  E-mail: [email protected]

Afati për apikim është deri më datë 30 qershor 2024.Kandidatët e përzgjedhur për konsulta të mëtutjeshëm do të kontaktohen për intervistë.