www.ofertapune.net Shitës/e | PunaIme

Shitës/e

Kompania

Nuka Home

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

Vendi I punes per NUKA HOME Cagllavicë 

Aplikimi  i hapur deri me 31 maj 2024 

Shitës/e NUKA HOME – Cagllavicë . 

  • Të ketë së paku 1 vite përvojë pune 
  • Te jet i/e motivuar te punoj  i/e pamvarur dhe ne ekip
  • Punesimi me orar te plote 
  • Orari 8 h ne dite, 45 min pauza
  • Pushim vjetore  si dhe
  • Benefitet dhe kontrata sipas ligjit te punes se Kosoves !
  • Paga e kënaqeshme bezuar edhe ne eksperiencen e kandidatit.

Transport i organizuar per punonjes prej te rrethi me Flamur deri ne Nuka dhe anasjelltas !

 Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar Cv dhe nje pershkrim motivues per veten e tyre në emailin 

[email protected] duke e cekur poziten per te cilen aplikon !