www.ofertapune.net Shitës Ambulantiv | PunaIme

Shitës Ambulantiv

Kompania

ELKA Internacional

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09-07-2024

Data e perfundimit

07-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

“ELKA INTERNACIONAL SHPK” Nje kompani e njohur  ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve ushqimore kerkon te punesoje:

 • Shites ambulantiv /M-Prishtine

Detyrat dhe përgjegjësitë              

 • Identifikimi i mundësive të reja të shitjes         
 • Raportimi në baza ditore gjatë vizitave në terren
 • Përmbushja e objektivave të caktuara të shitjes mujore
 • Komunikimi i përditshëm me klientët për shitjen e produkteve.
 • Krijimin dhe mbajtjen e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial.

Kerkesa per kandidatet:

 • Aftesi te mira komunikuese dhe negociuese.
 • Posedimi I lejes se  drejtimit.
 • Universiteti perben avantazh.
 • Mosha  22-30 vjec.

Ne ofrojme:

 • Kontrate te rregullt pune
 • Paga  konkuruese ne treg
 • Bonuse
 • Orari punes nga e hene ne te premte 08-16
 • Faza trajnimit paguhet

Vetem kandidaten qe do perzgjidhen do te informohen

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumentat tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja bashkangjitur fotografine tuaj ne e_mail 

[email protected]