Shitës

Kompania

Professional Alarm

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

31-10-2022

Data e perfundimit

08-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Professional Alarm L.L.C është një ndërmarrje profesionale për furnizimin, instalimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve të sigurisë të brendeve më të njohura botërore.

Në kuadër të zgjerimit të pikave shitëse, shpall këtë vend të lirë pune:

Pozita: Shitës në filialen Prishtinë (1 pozitë)

Përshkrimi i Detyrave:

 • Prezantimi i produkteve dhe Promovimi i ofertave të reja;
 • Komunikim i vazhdueshëm me partnerët aktual;
 • Hulumtimin e tregut dhe krijimi i kontakteve te reja me partner të rinjë; Mirëmbajtja e stokut dhe përgatitja e porosive për furnizim;
 • Mirëmbajtja e dokumentacionit dhe faturave të shitjes;
 • Pergaditja e ofertave, faturave;
 • Kujdesi ndaj klientit;
 • Raportimet e rregullta mujore;
 • Si dhe detyrat të tjerat të cilat i përcaktohen dhe lidhen me pozitën përkatëse.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

 • Pervojë pune në shitje minimum 1 vitë, e preferuar njohuri në sisteme te sigurisë,
 • Të kenë te përfunduar shkollimin e lartë,
 • Aftësi të mira komunikuese, në të shkruar dhe në të folur;
 • Njohja e gjuhës angleze e preferueshme
 • Të ketë njohuri të mira në Microsoft Office, e preferuar edhe ne programe te shitjes;
 • Të posedoj patent shofer, kategori B,

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojn CV-të dhe dokumentet e tjera qe deshmojnë kualifikimin dhe përvojen e punës, përmes postës elektronike në e-mail adresën: [email protected]

Apliko këtu