www.ofertapune.net Shef Kuzhine, Ndihmës/e Kuzhinier/e, Banakier/e, Kamarier/e | PunaIme

Shef Kuzhine, Ndihmës/e Kuzhinier/e, Banakier/e, Kamarier/e

Kompania

Fllanza e Maleve

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-06-2024

Data e perfundimit

05-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE:
Restauranti “Fllanza e Maleve” në vendin me bukuritë natyrore më të mrekullueshme në Prishtinë, në fshatin e bukur Rimanishtë, shpallë konkurs pune në pozitat:
 • Shef Kuzhine;
 • Nd.Kuzhinier/e;
 • Banakier/e;
 • Kamarier/e;
Kriteret:
 • Të jetë mbi moshen 18 vjeçar/e;
 • Të ketë sjellje dhe etikë profesionale;
 • Të ketë dinamikë pozitive në punë;
 • Të jetë i gatshëm/e për punë pa stres;
Kushtet:
 • Paga konkurruese;
 • Saktesi ne page;
 • Kontrate pune;
 • Trust i paguar;
 • Orar 8h pune;
 • Pushim javor;
 • Pushim vjetor;
Të interesuarit të shkruajnë në:
Facebook messenger: fllanza e maleve;
Instagram messenger: fllanza e maleve.
Info me rendesi:
Restauranti ka linje autobusi deri te hyrja objektit.