Shankiste (Prishtinë, Shesh, Ulpianë, Rruga B, Fushë Kosovë)

Kompania

Pasta Fasta

Data e publikimit

16-04-2022

Data e perfundimit

19-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

SHANKISTE – Prishtine / Shesh / Ulpiane / Rruga B / FusheKosove 

Pergjegjesite:

  • Pergatitje dhe sherbim i pastave ne menyre korrekte ne baze te trajnimit te bere.
  • Miresjellje me klientet.
  • Mirembajtje e vendit te punes.
  • Shkathtesi,fleksibilitet gjate orarit te punes.

Orari nje jave paradite 8:00-16:00 , dhe java tjeter pasdite 16:00-00:00.

Per aplikim ne numrin: 049430113

Apliko këtu