www.ofertapune.net Shankiste, Ndihmëse kuzhiniere, Telefoniste | PunaIme

Shankiste, Ndihmëse kuzhiniere, Telefoniste

Kompania

Pasta Fasta

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-03-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Jeni të interesuar të bashkoheni në ekipin tonë me një ambient shume të ngrohtë dhe profesional, atëhere Pasta Fasta me lokacion në Prishtinë  një prej vendeve më të njohura shpall konkurs për këto pozita:

POZITA:     

1x Shankiste                      

1x Ndihmëse Kuzhiniere        

LOKACIONI: Ulpianë

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

 • Pergaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
 • Mirembajtja e vendit te punes

Orari:

 • Orari i parë 08:00-16:00
 • Orari i dytë 16:00-00:00

Me gjysmë ore pauzë gjatë orarit dhe nje shujtë nga kompania gjate orarit te punës.

Përfitimet:

Punemarrsi perfiton kontrat pune të parapar me ligjin e Kosovës me pushime javore,vjetore dhe mjeksore.


Jeni të interesuar të bashkoheni në ekipin tonë me një ambient shume të ngrohtë dhe profesional, atëhere Pasta Fasta me lokacion në Prishtinë  një prej vendeve më të njohura shpall konkurs për këto pozita:

POZITA:     

 • 1x Shankiste                      
 • 1x Ndihmëse Kuzhiniere        

LOKACIONI: SHESH

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

 • Pergaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
 • Mirembajtja e vendit te punes

Orari:

 • Orari i parë 08:00-16:00
 • Orari i dytë 16:00-00:00

Me gjysmë ore pauzë gjatë orarit dhe nje shujtë nga kompania gjate orarit te punës.

Përfitimet:

Punemarrsi perfiton kontrat pune të parapar me ligjin e Kosovës me pushime javore,vjetore dhe mjeksore.


Jeni të interesuar të bashkoheni në ekipin tonë me një ambient shume të ngrohtë dhe profesional, atëhere Pasta Fasta me lokacion në Prishtinë  një prej vendeve më të njohura shpall konkurs për këto pozita:

POZITA:     

 • 1x Shankiste                      
 • 1x Telefoniste

LOKACIONI: Rruga B

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

 • Pergaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
 • Mirembajtja e vendit te punes
 • Komunikim i duhur dhe me mirësjellje ndaj klientit.
 • Bazuar nga trajnimet të jetë e përgjegjshme ndaj punës dhe informacioneve që i jepen.

Orari:

 • Orari i parë 08:00-16:00
 • Orari i dytë 16:00-00:00

Me gjysmë ore pauzë gjatë orarit dhe nje shujtë nga kompania gjate orarit te punës.

Përfitimet:

Punemarrsi perfiton kontrat pune të parapar me ligjin e Kosovës me pushime javore,vjetore dhe mjeksore.

Të interesuarat mund të aplikojnë përmes butonit ‘APLIKO KËTU’ ose linkut https://forms.gle/sEzNc5Jjyus6gSYB9 ose në numrat e telefonit

+383 48 500 342

+383 48 500 664

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?