www.ofertapune.net Shankiste, Ndihmëse Kuzhiniere, Delivery (Prishtinë, Gjilan) | PunaIme

Shankiste, Ndihmëse Kuzhiniere, Delivery (Prishtinë, Gjilan)

Kompania

Pasta Fasta

Lokacioni

Gjilan , Prishtinë

Data e publikimit

18-05-2024

Data e perfundimit

05-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Jeni të interesuar të bashkoheni në ekipin tonë me një ambient shume të ngrohtë dhe profesional, atëhere Pasta Fasta me lokacion në Prishtinë dhe Gjilan një prej vendeve më të njohura shpall konkurs për këto pozita:

POZITA:     

4x Shankiste                       

4x Ndihmëse Kuzhiniere        

LOKACIONI:                       PRISHTINË

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Pergaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
  • Mirembajtja e vendit te punes

POZITA:

x1 Delivery

x1 Ndihmëse në kuzhinë

LOKACIONI:                       GJILAN

Mënyra Aplikimit:

Të interesuarat mund të aplikojnë përmes butnoit `Apliko Këtu` apo përmes linkut https://forms.gle/MPR4Enuv2Uv7fq926 ose në numrat e telefonit 

+383 49 699 677

+383 48 500 664

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?