www.ofertapune.net Shankiste, Ndihmëse Kuzhiniere, Delivery | PunaIme

Shankiste, Ndihmëse Kuzhiniere, Delivery

Kompania

Pasta Fasta

Lokacioni

Ferizaj , Prishtinë , Prizren

Data e publikimit

21-06-2024

Data e perfundimit

26-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Jeni të interesuar të bashkoheni në ekipin tonë me një ambient shume të ngrohtë dhe profesional, atëhere Pasta Fasta me lokacion në Prishtinë, Ferizaj, Prizren një prej vendeve më të njohura shpall konkurs për këto pozita:

POZITA:     

5x Shankiste                      

1x Ndihmëse Kuzhiniere        

LOKACIONI:                       PRISHTINË ( RRUGA B, ULPIANË )

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Pergaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
  • Mirembajtja e vendit te punes
  • Orari me dy ndërrime:

Ndërrimi i parë: 08:00 – 16:00

Ndërrimi i dytë: 16:00 – 24:00

POZITA:     

2x Delivery                    

LOKACIONI:                       FERIZAJ, PRIZREN

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Shperndarje e porosive me veture.
  • Korrektesi dhe shkathtesi gjate orarit te punes.
  • Miresjellje me klientet.
  • Mirembajtje e mjeteve dhe vendit te punes.

Të interesuarat mund të aplikojnë përmes butonit Apliko Këtu apo linkut https://forms.gle/mNwbbv4mfiiC3FdB9 ose në numrat e telefonit

+38349899985

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?