www.ofertapune.net Kamarier/e, Shankist/e | PunaIme

Kamarier/e, Shankist/e

Kompania

The White Tree

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-07-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

The White Tree është në kërkim të kandidatëve për plotësimin e pozitave për:

  • Shankist/e
  • Kamarier/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Sigurimin që ambienti të jetë i pastër dhe i organizuar gjatë gjithë kohës së punës.
  • Marrjen e porosive dhe menaxhimin e tyre në mënyrë efikase.
  • Bashkëpunimin me ekipin për të siguruar një përvojë të shkëlqyer për klientët tanë.

Kandidatët duhet të kenë:

  • Një qëndrim pozitiv dhe të jenë të gatshëm për të punuar në një ambient të shpejtë dhe të ngarkuar.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
  • Përvoja e punës në industrinë e gastronomisë është avantazh

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë në 044 187 882 ose [email protected]