www.ofertapune.net Shankiste, Delivery | PunaIme

Shankiste, Delivery

Kompania

Pasta Fasta

Lokacioni

Ferizaj , Prishtinë , Prizren

Data e publikimit

08-04-2024

Data e perfundimit

20-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Jeni të interesuar të bashkoheni në ekipin tonë me një ambient shume të ngrohtë dhe profesional, atëhere Pasta Fasta me lokacion në Prishtinë  një prej vendeve më të njohura shpall konkurs për këto pozita:

POZITA:     

1x Shankiste                      

LOKACIONI:                       Ulpianë

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

 • Pergaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
 • Mirembajtja e vendit te punes

Orari:

 • Orari i parë 08:00-16:00
 • Orari i dytë 16:00-00:00

Me gjysmë ore pauzë gjatë orarit dhe nje shujtë nga kompania gjate orarit te punës.


Përfitimet:

Punemarrsi perfiton kontrat pune të parapar me ligjin e Kosovës me pushime javore,vjetore dhe mjeksore. Jeni të interesuar të bashkoheni në ekipin tonë me një ambient shume të ngrohtë dhe profesional, atëhere Pasta Fasta me lokacion në Prishtinë  një prej vendeve më të njohura shpall konkurs për këto pozita:

POZITA:     

2x Shankiste                      

LOKACIONI:                       SHESH

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

 • Pergaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
 • Mirembajtja e vendit te punes

Orari:

 • Orari i parë 08:00-16:00
 • Orari i dytë 16:00-00:00

Me gjysmë ore pauzë gjatë orarit dhe nje shujtë nga kompania gjate orarit te punës.


Përfitimet:

Punemarrsi perfiton kontrat pune të parapar me ligjin e Kosovës me pushime javore,vjetore dhe mjeksore.

Jeni të interesuar të bashkoheni në ekipin tonë me një ambient shume të ngrohtë dhe profesional, atëhere Pasta Fasta me lokacion në Prishtinë  një prej vendeve më të njohura shpall konkurs për këto pozita:

POZITA:     

2x Shankiste                      

LOKACIONI:                       Rruga B

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

 • Pergaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
 • Mirembajtja e vendit te punes

Orari:

 • Orari i parë 08:00-16:00
 • Orari i dytë 16:00-00:00

Me gjysmë ore pauzë gjatë orarit dhe nje shujtë nga kompania gjate orarit te punës.


Përfitimet:

Punemarrsi perfiton kontrat pune të parapar me ligjin e Kosovës me pushime javore,vjetore dhe mjeksore.

Jeni të interesuar të bashkoheni në ekipin tonë me një ambient shume të ngrohtë dhe profesional, atëhere Pasta Fasta me lokacion në Prishtinë  një prej vendeve më të njohura shpall konkurs për këto pozita:

POZITA:     

1x Shankiste                      

LOKACIONI:                       Prizren

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

 • Pergaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
 • Mirembajtja e vendit te punes

Orari:

 • Orari i parë 08:00-16:00
 • Orari i dytë 16:00-00:00

Me gjysmë ore pauzë gjatë orarit dhe nje shujtë nga kompania gjate orarit te punës.


Përfitimet:

Punemarrsi perfiton kontrat pune të parapar me ligjin e Kosovës me pushime javore,vjetore dhe mjeksore.

Jeni të interesuar të bashkoheni në ekipin tonë me një ambient shume të ngrohtë dhe profesional, atëhere Pasta Fasta me lokacion në Prishtinë  një prej vendeve më të njohura shpall konkurs për këto pozita:

POZITA:     

1x Delivery                    

LOKACIONI:                       Ferizaj

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

 • Shperndarje e porosive me veture.
 • Korrektesi dhe shkathtesi gjate orarit te punes.
 • Miresjellje me klientet.
 • Mirembajtje e mjeteve dhe vendit te punes.

Me gjysmë ore pauzë gjatë orarit dhe nje shujtë nga kompania gjate orarit te punës.

Përfitimet:

Punemarrsi perfiton kontrat pune të parapar me ligjin e Kosovës me pushime javore,vjetore dhe mjeksore.

Të interesuarat mund të aplikojnë përmes linkut https://forms.gle/B5zuCnfFbRP6pSdK9

ose në numrat e telefonit

+383 48 500 342

+383 48 500 664

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?