www.ofertapune.net Shankist/e, Ndihmëse Kuzhiniere | PunaIme

Shankist/e, Ndihmëse Kuzhiniere

Kompania

Vanketo

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12-06-2024

Data e perfundimit

10-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Vanketo,  po kërkon të plotësojë ekipin e tyre në pozitat:

  • Shankist/e
  • Ndihmëse Kuzhiniere

Shankist

  • Njohuri elementare në përgaditje të kafesë
  • Përgatitje e lëngjeve të freskëta dhe smoothie.
  • Komunikim efektiv me klientët.
  • Preferohet njohja e gjuhës angleze.

Orari i punës: e hënë – e premte, 07:00 – 16:00.

Ofrohet:

  • Një vakt ushqimor i përfshirë për anëtarin e stafit.

Ndihmës Kuzhinier/e

  • Njohuri bazike të gatimit.
  • Ndihmon në përgatitjen e ushqimeve sipas udhëzimeve të shefit të kuzhinës.

Orari i punës: e hënë – e premte, 07:00 – 16:00.

Ofrohet:

  • Një vakt ushqimor i përfshirë.

Lokacioni: Objekti i Bankës Botërore, Ambasada Britanike, rruga për Fushe Kosovë përballë ETC.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?