www.ofertapune.net Shankist, Pasticiere | PunaIme

Shankist, Pasticiere

Kompania

Seven

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-02-2024

Data e perfundimit

04-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Seven – Fast Food and Pasticeria, me lokacion në Prishtinë, si pjesë e zhvillimit është në kërkim të mbushjes së vendeve të lira të punës:

  • Shankist
  • Pasticiere

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë të kryer së paku shkollimin e mesëm
  • Të ketë njohuri ne mjetet elektronike per pregaditjen e ushqimeve;
  • Te kete njohuri / përvojë të punës për poziten perkatese
  • Aftësi të mira të menaxhimit të kohës dhe ngarkesës në punë;
  • Të ketë mirësjellje dhe etikë pune;
  • Aftësi komunikuese, kreativitet dhe vetëiniciativë.

Të gjithë kandidatët e interesuar, të lajmërohen në numrat e telefonit apo +383 44 785 206