www.ofertapune.net Shankist/e, Kamarier/e | PunaIme

Shankist/e, Kamarier/e

Kompania

Eiscafe Valentina

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

25-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs pune për pozitat e mëposhtme:

  • Shankist/e
  • Kamarier/e

Me veprimtari nga viti 1989 në Gjermani, tani edhe në Kosovë. Bëhu pjesë e stafit tonë!

Kualifikimet e kërkuara:

  • Përvoja e mëparshme në pozitat e shankistit ose kamarierit është e preferueshme.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe të punës në grup.
  • Përkushtim dhe profesionalizëm në ofrimin e shërbimeve ndaj klientëve.

Dërgoni CV-në tuaj në adresën e emailit: [email protected] ose kontaktoni në numrin e telefonit: 048-819-999.